Hydrologiska mätinstrument

Tryckgivare Keller

I högprecisionsnivåsonden i 26X-serien kompenseras temperaturberoendet och olinjäriteten exakt i mikrokontrollern med hjälp av en matematisk modell . Förutom RS485- gränssnittet kan mätresultaten även matas ut via den integrerade D/A-omvandlaren som en avståndsbar analog signal. Utökat åskskydd finns också som tillval.

Trycksensorn PA-2

Trycksensorn PA-2 är det idealiska valet för att övervaka trycket i vattendistributionsnät och bevattningsledningar. Den innehåller de allra senaste teknikerna för signalbehandling, automatiserad kompensation och justering, vilket säkerställer oöverträffad noggrannhet över ett brett temperaturområde. PA-2 är en kostnadseffektiv, prisvärd sändare som har en specifikation som är bättre än andra liknande prissatta produkter och lika med många mycket dyrare sändare.

PA-2 finns i två tryckområden: 0-10 bar och 0-30 bar.

OTT PLS

OTT PLS mäter vattennivå, djup till vatten eller tryck med hjälp av en integrerad styrenhet och keramisk tryckmätningscell. Designfunktioner som flera kommunikationsutgångar (SDI-12 eller 4-20 mA), hölje i rostfritt stål och en robust kabel gör denna sensor idealisk för att övervaka vattennivån i en mängd olika applikationer.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer