Datalogger

ADCON SERIES 6 RTU

ADCON SERIES 6 RTU är den nya generationen av fjärrstyrda dataloggrar med ultralåg effekt för jordbruks-, meteorologiska och hydrologiska tillämpningar till ett konkurrenskraftigt pris.

Serien skiljer sig från sina föregångare genom ett självövervakande batteri, ett större minne för upp till 2 miljoner värden och trådlös kommunikation via Bluetooth.

Ytterligare fördelar är datakrypteringsalternativet för att garantera datasäkerhet, den bekväma firmwareuppdateringen via luften samt den framtidssäkra designen för integration i IoT-nätverk och befintliga toppmoderna kommunikationstekniker.

ADCON SERIES 6 RTU finns som 2G/3G eller 4G/LTE version och är utrustad med en snabb 32-bitars CPU.

RMA4G-serien 755 och 760

RMA lanserar RMA4G-serien 755 och 760. En kompakt, smart och kraftfull datalogger för fjärr- och realtidsövervakning av väder, jord och vatten.

755 – versionen läser av SDI12-sensorer och en pulsräknare och är extremt lämplig för mätning av markfuktighet i kombination med exempelvis en regnmätare. 760 – versionen läser även upp till 9 analoga sensorer och är därför i första hand tänkt som en datalogger för en väderstation.

Med användningen av 7-pin Binder-kontakter kan användaren flexibelt bygga sensorkonfigurationen. Som tillval finns en GPS-mottagare för automatisk platsbestämning och en 2MP-kamera för ögonblicksbilder.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer